Montažne hiše Jelovica
| Članek je bil prebran 6,457 krat.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

STE LASTNIK STANOVANJA, GARSONJERE? SI ŽELITE HIŠO? MONTAŽNO HIŠO?

Lesene montažne hišePonavadi se ob odločitvi za nakup hiše takoj odpravimo na razne nepremičninske agencije in iščemo med različnimi ponudbami nepremičnin na spletu in drugod.

Ste kdaj razmislili, da bi kupili montažno hišo slovenskega proizvajalca?

V Jelovici že tradicionalno dosegajo najvišje standarde kakovosti lesenih hiš, vrat in oken. Bivanje v leseni montažni hiši je zdravo, varčno ter okolju prijazno. V Jelovici imajo tudi nov koncept oblikovanja nizkoenergijskih hiš po privlačnih cenah. V podjetju vam ponujajo različne nove tipe hiš, ki so med najmodernejšimi ter tehnološko in gradbeno najnaprednejšimi.

Izbirate lahko med naslednjimi LESENIMI MONTAŽNIMI HIŠAMI:

HišeLesene hiše Jelovica ponujajo prijetno bivanje in funkcionalen načrt prostorov. Potrebe in prednosti hiše so individualno zasnovane, po ugodnih cenah, odvisno od uporabljenih materialov pri gradnji. S ponujenimi zunanjimi dodatki montažno hišo preoblikujete po vašem stilu, primerno vašim potrebam. Vse hiše so tudi sodobne in energijsko varčne. Prav tako ponujajo izbiro oblike, velikosti, zunanjega in notranjega videza hiše, ki najbolj ustreza vašemu življenjskemu konceptu in možnosti lokacije. Hiše imajo tudi veliko steklenih površin in z inovativnimi konstrukcijskimi rešitvami omogočajo veliko svetlobe za velike razgibane prostore. Hiše zasnovane v Jelovici nam omogočajo kvalitetno bivanje tudi zaradi naravnih in okolju prijaznih materialov.

Ponudba je torej velika! Varčna, moderna hiša z individualno prilagoditvijo nam omogoča, da si hišo oblikujemo po svojih željah, takšno kakršno smo si zmeraj želeli ter sanjali!

© 25. 06. 2018 - Sct-Stanovanjski.si. Oglaševanje.